Duurzaam. Sterk. Functioneel.

 

De nieuwste generatie vezelcement golfplaten van Cembrit zijn gemaakt van geselecteerde natuurlijke en milieuvriendelijke grondstoffen. De golfplaten behouden het sterke en mooie oppervlak voor tientallen jaren, zelfs in het veranderlijke Belgische klimaat. Ze zijn nagenoeg onderhoudsvrij, en snel en eenvoudig te plaatsen. Cembrit vezelcement is een ademend materiaal, waardoor condensvorming en roestvorming geen kans maken. Daarnaast dempt vezelcement het geluid van hevige regen en hagel aanzienlijk. Daarom is een Cemfort® B65 golfplaten dak een veilige keuze wanneer het op sterkte, uiterlijk en prijs aan komt. Zowel in nieuwbouw als renovatie. De gekleurde golfplaten van Cembrit zijn een klasse op zich. De kwaliteit is uniform, de sterkte is hoog en de afwerking mooi. De oppervlaktebehandeling wordt uitgevoerd in één van Europa´s meest geavanceerde coating fabrieken, waar het proces regelmatig wordt gecontroleerd – de klok rond.

Veiligheid
Met het oog op een verhoogde veiligheid in geval van schokbelasting en om het risico van doorvallen sterk te reduceren, bevat een Cemfort® golfplaat in elke golf een interlaminaire beveiligingsstrip van polypropyleen. Met name bij projecten in de landbouw en industrie, waar geen onderdak wordt gebruikt, is dit van belang. En zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

“Al meer dan 15 jaar ervaring en nog steeds met veel plezier herstellen, ontmossen en reinigen wij alle soorten daken, gevels en opritten in heel België”

Wij zijn uw dak reinigerspecialisten

R. Meshari

Klaar voor uw dak te reinigen? Contacteer ons vrijblijvend

Telefoon:

+32 493 340 124

Adres:

Marktplein 20 bus 16, Harelbeke 8530

E-mail:

de.ontmos.expert@gmail.com

× Hoe kunnen wij jouw helpen?